Hittat ny sida hos mig själv...

Kom på mig själv idag när jag körde bil. Jag hade stereon (Melodifestivalen) på jättehög volym och jag sjöng högt och ljudligt:

..Har hittat mannen med rätt kemi
Har hittat mannen med bra fysik
Han är en riktig karl
en sån man vill ha
En trygg familjefar

Som kan plocka i en diskmaskin
och kan byta olja på min bil
Han är en riktig karl
en sån man vill ha
En trygg familjefar..



Haha vad jag är pinsam. Barnen sov som stockar bak i bilen så jag kan ju inte skylla på att det var de som gillade den svängiga låten av Linda Bengtzing..


Jaguar XT

Jag körde en Jaguar XT idag. De ser inte så mycket ut för världen på utsidan, men OJ vilken kvalitetsbil. Nyckeln var tung som bly SÄkert gjord av rent silver eller nått. När man startade bilen började hela bilen liksom förvandla sig som värsta batman-bilen. Växellådan är en rund historia som åker upp elektroniskt och automatiskt när man startar den, och man liksom "skruvar" in backen. Haha. Allt är så lyxigt. Våran (egentligen lyxiga) Lexus kändes som en leksaksbil när jag hoppade in i den..

Jaguar XT
Våran Lexus RX400h

Idag fyller min pappa år. Grattis till dig...

bild0037 (MMS)

Idag fyller min pappa år. Grattis till dig! Och lilla prinsen blir 3 månader. Otroligt hur mycket som händer med små nyfödda. Tänk om man utvecklades i samma takt hela livet.. Ja pappa då hade du haft löständer och käpp vid det här laget.


Vill ha till Lexus....





Och jag vill ha hem min fästman. Saknar honom så otroligt mycket. Det är mycket läger hela tiden. Men ska man bli bäst så gäller det att kämpa. Står bakom honom i ur och skur. En dag kommer han att stå högst upp!
Vi älskar dig så mycket Jimmy. Kriga nu...

Bor man i stockholm får man leva med bilkö...

bild0131 (MMS)

Bor man i stockholm får man leva med bilköer. Men 45 minuter från västberga till gamla stan är inte helt ok. Melina är också sur. Hon missar bolibompa..


Glad kille!

bild0124 (MMS)

Glad kille!


Lexus i gymet.

bild0123 (MMS)

Lexus i gymet.


Sitter i solen och glassar medan melina fö...

bild0122 (MMS)

Sitter i solen och glassar medan melina följer med kusinen på pippi på is inne i globen. Funderar på att kanske ta en tur med sky view? Men det gnisslar om de där glaskorgarna. Nej jag säjfar och stannar på marknivå..


Pappas första spårvägsjacka i wct-tyg pass...

bild0120 (MMS)

Pappas första spårvägsjacka i wct-tyg passar som handen i handsken. Det tackar vi farmor för att hon bevarat i alla år..


Längtar till prinsen har vuxit i dessa sup...

bild0020 (MMS)

Längtar till prinsen har vuxit i dessa super-duper snygga kläder.. De ligger och väntar i garderoben. September kanske han kan ha det.


Testar mobilbloggning...

bild0113 (MMS)

Testar mobilbloggning...


Jag citerar min dotter:

-"Mamma, hur koncentrerar man sig? Det är ju så svårt."


Härlig dag i solen

Vi är kvar i stan över påsk. Stockholm är en fantastiskt vacker stad. Speciellt på våren och sommaren med alla fina parker och allt vatten.
Idag slappade vi i Skånegläntan. Kompisen Saga kom förbi och senare käraste farmor.


Glad Påsk på er


Påsk på Skansen

Idag blev det besök på Skansen. Melina klädde ut sig till påskkärring. Hon var jätteorolig att hon skulle vara ensam utklädd på stan, men det kan jag lugnt påstå att hon inte var. Det måste varit tomt med påskkärringar i Blåkulla för de var på Skansen.. :)
På vägen dit frågade jag Melina om hon visste vad "korsfäst" var. -Ja självklart. Det är ju att festen är kort, svarade hon.
Vi träffade hennes kompis där som också fick följa med oss hem och äta middag. Melina överlycklig med andra ord.


Skrubbsår

Melina ramlade på gruset och fick skrubbsår på knät. Hon har gråtit, gråtit och gråtit. Jag frågade vad som var värst.. Att hon bröt armen ifjol eller att hon fick skrubbsår. Gissa svaret? Utan att tveka är det MYCKET värre att det svider på knät, enligt min dotter.

Påskägg och födelsedagsshopping

Idag blev det promenad till Sickla efter dagislämning och jag träffade Lina. Det blev lite shopping till Melinas födelsedag och påskägg. Har shoppat byxdressar och nu hoppas jag verkligen att de faller fröken i smaken, hon kan ju vara ganska petig med vad hon sätter på sig.

Imorgon ska vi påskpynta!


Göteborg

Haft en alldeles fantastisk helg i Göteborg med familjen. 2 hotellnätter på Götets finaste hotell Radisson BLU och våren, den blomstrade. Bilresan hem gick i Melodifestivalens tecken. Vi poppade så mycket musik att resan kändes så kort.
Appropå Göteborg.... så bjuder jag på en liten vits därifrån.
Hur många bor det i Tyskland?
Gör-many

Mamma-dotterdag

Idag var en mysig dag. Förutom att det var rena rama vårvädret så tog jag och Melina en riktig mor och dotterdag idag. Lexus fick vara med pappa. Efter dagis fick hon en klänning, målarbok med roliga pennor och sedan satte vi oss på ett utefik i solen och målade i hennes Jordgubbsflickan-målarbok. Hon var så lycklig att det inte går att beskriva. Fick ha mamma för sig själv i 3 timmar. Det gjorde susen och det lever hon länge på, min älskade lilla (men ändå ganska stora) tjej. Mamma älskar dig <3


Diss

Jag blir rätt så störd av påflugna gatuförsäljare. Jag går omvägar för att slippa bli tillfrågad om jag har diverse mobil- eller tidningsabonnemang som de självklart vill att jag ska byta eller förlänga. Förr har jag haft svårt att tacka nej och jag har bearbetat mig som person genom att hitta olika sätt att få säljarna att inse mitt ointresse.

Jag har stannat kvar och lyssnat, men sagt att jag inte har råd. (Funkar ju dåligt, jag får stå där och ödsla tid.)

Jag har ignorerat totalt och bara gått vidare. (Känns fånigt, och jag tycker att jag ska kunna säga ifrån utan att känna mig otrevlig.)

Jag har sagt: -Nej tack! fast frågan löd: Vad har du för mobiloperatör idag?

Jag har tagit fart och gått snabbt förbi för att kunna säga att jag absolut inte har tid att prata idag.

Nu har jag tröttnat totalt och igår gick jag i min egen lilla värld. Sakta sakta med barnvagnen och hade verkligen all tid i världen, så försäljaren tog sin chans och fråga mig när jag svarade: Alltså, jag har SKITbråttom idag. Ingen tid tyvärr. Och så strosade jag sakta iväg och fortsatte fönstershoppade.. :)

Haha, jag tycker det är humor!!


Familjens stora prins fyller år idag

Vad e det för en dag? E det en vanlig dag? Nej de tär ingen vanlig dag för det är Jimmys födelsedag Hurra Hurra Hurra!
Grattade älsklingen med ett paket klockan 00:03. Enda tiden på dygnet man är själva och båda barnen sover... :)
Jag ska iväg och handla lite grejer så jag kan baka tårta och svänga ihop någon enklare mat när släkt och vänner kommer ikväll.
Snart lunch med Lotta på söder, men först dagens latte. Espresso House ligger precis utanför vår dörr och de har den godaste latten som finns. Mums


Jimmy - I love you!

Tvättberg

Lever ihop med en (underbar) sambo. Han är idrottsman vilket resulterar i oändliga mängder tvätt. 2 pass träningskläder om dagen. Och nu har vår minsting visat sig vara lite av en kräkmaskin. Jag tvättar, tvättar och tvättar men tvättberget vill fan inte krympa!


Amning

Ena dagen är mina bröst likt Pamela Andersson med massor av mat, nästa som idag - har jag ingen mjölk alls. Fattar inte.. Så nu dricker jag en Carlsberg i hopp om att produktionen ska öka. Gammal skröna, men det kan väl inte bli sämre?

TV-bråk

Vi är inte sams om vilken kanal vi vill se ikväll. "En unge i minuten" missar jag bara inte. Jimmy missar absolut inte "Bachelorette". Gissa vem som har slutordet i vår familj och skickar in den andra i sovrummet för att se sitt program... :)

Lexus är en glad kille

2,5 månader och alltid jätteglad!


Idag blev det 2 söder-rundor. Fötterna gör ooooont. Men vill man vara fin..

Träning hela dagen




Dagen började med en powerwalk 1 mil i det fantastiska vårvädret. Sedan körde vi styrketräning hela familjen. Melina gjorde explosiva hopp, situps, rusher och kullerbyttor. Jag körde knäböj, triceps, cykling och en specialövning efter barnafödandet. Sedan hjälpte jag Jimmy med träningen. En specialmaskin byggd specifikt för honom. Den kommer att hjälpa honom att stå högst på pallen.. :) Lexus får träna genom att ligga på mage och hålla upp nacken.
Matchen ovanför är från VM i Danmark där han krossar OS guldmedaljören från Ryssland i semin. Stolt är jag över min älskling.

Kvällen spenderade vi hos familjen Månsson. Melina fick ta en cykeltur i Solberga. Det är sommarens projekt, eftersom hon inte fick cykla ifjol då hon bröt armen, flickstackaren.

Nu blir det pensionärsjävlar på tv. Jävla roligt... :)



 

Bowling

Jag brukade ofta gå med Jimmy och bowla förr om åren. Nu erbjöd jag mig att gå en match, men han tackade nej. Han får nämligen inte ner fingrarna i hålen. De har gått ur led för många gånger och svullnat. Vi får köra minigolf eller yatzy istället.


Hemma igen

Borta bra men hemma bäst. Trodde lappsjukan skulle komma tidigare men faktiskt inte. Hade en bra vecka i Sundsvall.
Lexus har blivit en riktig bitig kille under vistelsen i Norrland

Nu hoppas jag att vårvädret antågar på riktigt snart. Är sjukt less på vinter, kyla, snöblandat regn och moln. Jag fantiserar om något i den här stilen:

Barnpoolen på Eriksdalsbadet, latte, sol, +27 C, mumsa plommon... Kom igen nu!!


Himlabadet

Hela familjen åkte till Himlabadet idag. Melina har blivit en riktig tuffing i vattnet. Den här åkte hon bland annat.

Snyggt eller fult?

Jag har länge gått och funderat om jag gillar detta plagg eller inte. Det finns liksom inget mellanting. Antingen älskar man den eller så tycker man den är döful.

Jag har bestämt mig. Jag gillar den. Skarpt.

RSS 2.0